Energi, motgang, positivitet og en fullstappet dag

En god dag vil jeg si, selv om ikke alt har være bare positivt i dag.. Noen tinger er bare så typisk at det skjer med meg liksom.
Startet dagen litt før halv åtte med barn, påkledning og frokost før vi dro til barnehage og sfo. Så var det hjem igjen for meg å spise litt frokost fr svigermor kom inn. Så da var det ut på farten og kjøre henne på jobb til klokka ti. Og fylle litt bensin, for det begynte å bli faretruende nært rødt, liker å ha litt mer å gå på. Reiste deretter hjem for å drikke opp resten av sjokolademelka mi fra frokosten og se en episode med Greys Anatomy før jeg måtte dra igjen. Var nede på verkstedet 11.30 med bilen min. Der skulle det søkes etter hva som var feil med abs systemet (tredje gang, de to andre gangene ga ikke bilen min noe svar til duppedingsene). Dette tar ca 1,5 time. I den ene timen gikk jeg på Drengestua kafè på Gjøvik gård. Der kjøpte jeg en kakao og en kanelsnurr og leste litt i boka mi. Helt til det ble fult av skravelende damer (og noen få menn), da gikk jeg heller tilbake til stillheten på verkstedet. Vips så var bilen ferdig. De hadde funnet ut problemet. Det var venstre føler foran som var gåen (abs føler/abs sensor). Så søkte de opp deler. Ingenting. Ingen forhandlere i Norge som solgte nye deler til min bil. De fant en i Frankrike, men det var usikkert om de ville sende til Norge så det ble lagt inn en forespørsel. Og ellers dukket det opp ymse på ebay, men det vil ta for lang tid før jeg har ( og for stor sjanse å ta når man tenker på at det kan være feil og at bilen blir avskiltet innen man får reparert og godkjent den 😛 ). Noen bilopphuggerier har en del, forhåpentligvis kompatibel med min bil, men også usikkert om de fungerer som de skal. Og huggeriene ser ut til å ha til høyre fremhjul og ikke venstre, jeg aner ikke om det har noe å si eller om det er stor forskjell der. Jeg vet jo at deler og div ellers på bilen har litt å si om det er til høyre eller venstre side, men aner ikke med denne sensoren. Dette går inn i “typisk min flaks” delen. Det fantes en del da, den kostet 11 000… erre mulig?? det er jo snart halvparten av det bilen er verdt ( om den i det hele tatt er verdt så mye). Det enste som gjenstår for å få EU-godkjent bilen er altså denne sensoren, og den er bortimot umulig å oppdrive. Men jeg gir meg ikke!
Etter verkstedturen bar det til legen. Der hadde jeg time litt over to. Både for å sjekke den såre halsen og snakke litt om formen generelt. Det ble tatt crp og streptokokktest ( de to verste jeg vet, altså først stikke i fingertupp og så stikke pinne langt nedi svelget mitt, nei det er det verste jeg vet, brakk meg som et uvær og holdt på å daue i alle fall! Tårene spruta og 😛 ) . Prøvene var forøvrig negative da, men jeg hadde litt hovne mandler og var bittelitt rød i halsen. Samtidig så det følelse av bihulebetennelse igjen. Antibiotika hjelper ikke veldig godt på det på meg. Ikke er jeg trett i nesa eller snørrete eller, det er bare et skikkelig spreng i bihulene. Ellers gikk vi igjennom blodprøvene og litt annet.
Etter legeturen dro jeg hjem til mamma og pappa sitt hus og var husokkupant i noen timer ( de har reist bort og jeg har nøkkel). Jeg orket ikke reise hjem igjen for så å reise tilbake til bygda for avtale etterpå. Tiden ble brukt til å søke bildeler.
Så ringte tanta til samboern, da var det noe feil på skjemaet nav hadde fått ang sykepenger, det stemte ikke overens med annen informasjon. Så det kommer ikke penger før det blir ordnet ( det var andre: “typisk”). Men det skal sjefen min se på på mandag og ringe de opp igjen angående. Så ordner det seg nok. 🙂
Så nærmet klokka seg fem. Da var det å snike seg i veien til noen bekjente og være med på overraskende babyshower for kusina mi. Vi var ikke mange, men det var veldig hyggelig! 🙂 Veldig glad for å få være med på det 🙂 Jeg hadde en avtale med arbeidskollegaer om middag klokken sju så var ikke så lenge på overraskelsen da. Kom på restauranten tjue over sju og fikk snakket og kost meg med de hyggelige barnehagekollegaene mine 🙂 Flotte folkene altså! Jeg savner virkelig å være på jobb og holde på med noe hele tiden, men det var veldig godt å bare være sammen med de en stund også.
Så nå er jeg hjemme igjen. Litt før elleve.
Det har vært en bra dag alt i alt. Jeg har hatt energien til alt, jeg har ikke vært sliten eller følt for å måtte hvile. Jeg føler meg litt slik jeg var “før” og håper at denne oppturen ( med immunforsvaret) varer, da kan det jo faktisk hende at jeg kommer meg ut og får gått en tur også, uten å dø av svette opp trappa 😛
Men det dunker jo litt i hodet nå. Det må det få lov til, det har jo vært en lang dag og mye i hele dag. Så om det dunker litt nå så er det verdt det! Godt med sosialt og hyggelig selskap 😉
Så til alle sammen: Takk for en god dag som er fylt av mer enn en pc skjerm, klesvask og sofasliting 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg