Uka som gikk ( tilbakeblikk på forige uke altså)

AKKURAT NÅ

Gjør jeg ingenting ( eller skriver her da 😛 boritmot det samme). Jeg har kun surfet litt på ulike nettsider og tidvis strikket litt.

 

UKENS OPPTUR

Tja, uken som gikk svingte jo veldig fra dag til dag både i form og humør, men den beste dagen var nok fredag som var “fullbooket” med mindre positvt fra morgen (verksted og lege) til koselige sammenkomster senere (babyshower og middag med kollegaer)

 

UKENS NEDTUR

Jeg mest sannsynlig har bihulebetennelse ( igjen, kunne ikke det også bare bli borte når jeg fikk nytt immunforsvar da?) og nyheten angående min bil. Jeg mangler nemlig bare å få byttet ABS sensor/føler på bilen min for å få den EU-godkjent, problemet er at de finnes ikke deler til den (ingen nye og knapt nok noe på høggeri 😛 ). Siste nedturen er navtullet.. bah!

 

UKENS CRAVING

Sjokomelk (den er ikke ukentlig, den er vedvarende årlig) og frukt!

 

UKENS FAVORITT

Ullsøkker!! Det ble plutselig kaldere og det er helt knall med varme tåfiser!

 

UKENS TANKE

Jeg har veldig mange tanker som går i hodet hele tiden, tenker absolutt alt for mye om dagen og snakker alt for lite om det. Skulle jeg derimot skrevet det her ville det tatt flere dager og kunne heller blitt en bok… av en tanke….
 

UKENS LÅT

(det er fordi skolegutten og lillebroren går konstant og nynner på den og snakker om sangen. Skolegutten forbinner den med trollfallet på Hunderfossen, mens lillebror bare får fortelling om troll av eldsten og de hører på musikken og hører når trollet kommer og synes musikken er skummelmoro, slik på grensen til å ikke kunne sove om kvelden hvis den nynnes på før sengetid).
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Nav, bilen min, kroppen min, hjernen min, tankene mine og folk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg