Hva gjør man egentlig på dager som formen er passe god?

Jeg måtte jo krype til korset i går og ringe legekontoret. Jeg hadde fått øyekatarr, uansett hvordan jeg beskrev elendigheten over telefon så var det altså ikke til å komme unna at jeg hadde øyekatarr. Jeg fikk resept på øyedråper som skal taes hver 1-2 time i 2-3 dager før man går over til å ta hver 4-6 time i to dager etter at symptomene er borte.. For å huske dråper så har jeg altså satt på en alarm på mobilen som durer av gårde etter hver andre time da.. Øyet virker forøvrig bedre allerede, men må vel dryppe i noen dager til for å være sikker.
Jeg fikk også vite at blodprosenten var grei, ikke gått opp eller ned, men at EBV har gått ned (hmmm), leverprøver var fine og de nøytrofile var falt ned til 1,6 ( nå var det på 2 forige uke, 1,5 uka før der… så de svinger litt). Jeg har jo time hos hematolog neste uke og får vel full sjekk og gode svar for hvordan det går fremover da og (full sjekk som i masse blodprøver, tenker det blir dobbelt opp da- både fastlege og hematolog).

Siden formen i dag har vært passelig grei (minus hodepine som jeg faktisk våkner av om natta, noe jeg bør ta opp med hematolog også til uka) så har jeg fått gjort unna litt i dag.

Jeg har lagt om til vinterdekk. Jeg har bestilt time på dekklåven i morgen og skal ha nye piggdekk (de tar 3100 for de dekkene jeg skal ha, inkludert legge om på felg, balansere og sette på bil igjen). Grunnen til at jeg har lagt om til vinterdekk er fordi jeg har ikke plass i bagasjerommet til å kjøre med meg fire dekk, så det er bedre om de sitter på og blir “skodd om” på plassen.

 

Jeg har strikket ferdig en tøffel og begynt på den andre ( disse skal toves i vaskemasking, blir skikkelig gode og varme). Disse kommer til å se noe annerledes ut etter vaskemaskin altså 🙂

 
 

Jeg har ordna frukt til barnehagen, det har vært foreldrekaffe med salg av Forut ting (gutteforeldre skulle ha med frukt, jenteforeldre kake).


Gutta koste seg i barnehagen på forutkaffen da. De spiste frukt og kaker, snek i kakekøen, kjøpte seg et par ting hver (skolegutten kjøpte seg lommelykt og lillebroren kjøpte seg en liten slange). Vi kjøpte også lodd og vant ikke på noen av dem, mens resten av pengene vi hadde gikk i boksen til barnehagen for kaffe, saft, frukt og kake. Alle pengene de samler inn skal gå til Forut sin barneaksjon.

 

Litt energi har jeg hatt, litt mer enn noen av de andre dagene. Men fortsatt ikke toppform. Håper derimot at de nøytrofile stiger igjen da, for formen bruker på å være enda litt bedre når man er litt mer “isolert” mot infeksjoner.

Ellers lurer jeg litt på når det dukker opp noe brev fra nevrolog. hvis jeg skal følges opp der etter 3 mnd ( og 12 mnd) så burde det jo snart komme en time der også. De har stort sett sendt ut i god tid så synes det er litt rart.. kanskje bare jeg som er utålmodig igjen? Kanskje jeg skal ringe og forhøre meg? Jeg vil jo gjerne til den samme nevrologen som henviste meg også ( hun har bein i nesa, kjenner MS sykdommen og faget sitt, samt ser personen hun har foran seg).
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg